Succes voor Marc en Aross

22 mei 2017Op zaterdag 20 mei traden Marc en Aross aan voor hun SIN inzetexamen vlakte-levend. Het grote wachten begon voor beiden na de loting, waar bleek dat ze als één na laatste mochten starten die dag.


Nadat Marc verschillende, al dan niet succesvolle combinaties, aan zich voorbij had zien komen werd hij zelf, samen met Aross, het terrein in geroepen. De opdracht was, zoals altijd, het vinden van een onbekend aantal slachtoffers en nadat Marc de keurmeester had uitgelegd welke tactiek hij daarvoor wilde gebruiken, startten beiden hun zoekwerk.


Na een aftastend begin, maar ook een overtuigend middenstuk en afsluiting, meldde Marc zich bij de keurmeester om zijn zoekwerk te beëindigen. Ze hadden 4 slachtoffers weten te lokaliseren en het lukt Aross ook uitstekend Marc dat te laten weten. Met nog maar één kandidaat te gaan hoefde Marc daarna niet meer lang te wachten voordat hij te horen kreeg of hij en Aross geslaagd waren.


En nadat ook de laatste combinatie hun zoekwerk had afgerond en allen zich verzameld hadden rond de keurmeesters, kwam het verlossende woord. Marc en Aross mochten zich, samen met 4 andere combinaties, vanaf dat moment inzetbaar noemen.


Een uitstekende prestatie van beiden en absoluut loon naar werken. En zoals Marc zelf al aangaf na afloop, smaakt dit naar meer. Een fantastisch vooruitzicht.

Uiteraard gaan ook hier onze felicitaties uit naar de overige geslaagde kandidaten en onze dank aan degenen die dit examen mogelijk hebben gemaakt.


Aross met zijn verdiende inzetbadge

REALISATIE SITEWISE WEBMEDIA